Ny jobb

Etter en lengre pause fra bloggingen har jeg fått ny inspirasjon til å skrive blogginnlegg. Siden sist har det skjedd et par ting, først og fremst at jeg har fått ny lærerjobb og har flyttet til Nord-Norge, nærmere bestemt Målselv kommune i indre Troms. I den forbindelse vil jeg sende en takk til min tidligere arbeidsgiver for de gode mulighetene jeg fikk til utvikling mens jeg jobbet som lærer der. Raufoss videregående skole var en utmerket og trygg plass for meg å starte lærergjerningen på i 2009, og jeg ønsker dem lykke til videre. Videre vil jeg si at jeg er meget godt fornøyd med den nye plassen jeg har havnet på. Siden august 2012 har mitt nye arbeidssted vært Bardufoss Høgtun videregående skole der jeg har mange interessante prosjekter å fordype meg i som lærer. Landsdelen er forfriskende for meg som kommer sørfra. På èn dag på jobben kan jeg høre alt fra bodøværing, vesteråling, harstadværing, bardudøl, senjaværing og en finnmarksdialekt, i tillegg til sikkert flere andre dialekter som jeg ennå ikke har identifisert. Og fra kontorpulten har jeg flott utsikt til fjelltoppen Istind.

Jeg har fått flere spennende idèer etter at jeg har kommet hit. En av dem omhandler 5S og Lean, datasystemet Hypernet, og trenden gamifisering. Jeg håper å forklare mer om denne idèen i en bloggpost en av de nærmeste dagene.