Regneglad-perioden (2009-2014) går mot slutten

Min første lærerperiode, Regneglad-perioden (2009-2014), går nå inn i sin siste uke. Fra og med i sommer tar jeg en pause på ubestemt tid fra læreryrket for å forfølge andre interesser innen blant annet reising og filosofi.

Det betyr at jeg har sagt opp min nåværende lærerstilling. Jeg leverte oppsigelsen allerede den 26.03.2014, etter flere måneders betenkningstid der jeg holdt arbeidsgiver løpende orientert. Tidspunktet ga min arbeidsgiver fleksibilitet til å finne en erstatter.

Av tidspunktet fremgår det også at min beslutning ikke hadde noe med resultatet av forhandlingene med KS våren 2014 om ny arbeidstidsavtale å gjøre. Jeg er dermed ikke blant dem som har sagt opp eller avgått med pensjon tidligere enn planlagt i protest mot avtaleforslaget. Jeg hadde bestemt meg lenge før denne saken kom opp og hadde mine egne og helt andre grunner til velge som jeg gjorde. Det kan ikke utelukkes at jeg vil vende tilbake til læreryrket ved en senere anledning.

I forbindelse med at arbeidsforholdet går mot slutten vil jeg sende en takk til min nåværende arbeidsgiver for de gode mulighetene jeg har fått til utvikling mens jeg har jobbet som lærer her. Bardufoss videregående skole har vært en utmerket og trygg plass for meg å videreføre lærergjerningen på gjennom de to skoleårene fra 2012-2014, og jeg ønsker dem lykke til videre.

Etter at siste arbeidsdag er over den 20.06.2014, vil jeg komme tilbake til bloggen og skrive en avslutningspost der jeg oppsummerer og reflekterer over Regneglad-perioden (2009-2014). Deretter vil Regneglad-bloggen legges ned og arkiveres for fremtiden.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *